Pozovite 24/7

SANITETSKI PREVOZ PACIJENATA U ZEMLJI I INOSTRASTVU

Poliklinika Anlave obezbeđuje medicinski stručan, konforan, kvalitetan i udoban prevoz pacijenta savremenim sanitetskim vozilima marke Mercedes - po pristupačnim cenama. Tokom 30 godina naše medicinske ekipe su obavile preko 2500 međunarodnih transporata pacijenata.

PROFESIONALNO

Uigrani medicinski timovi poliklinike ANLAVE tokom proteklih 30 godina obavili su preko 2.500 međunarodnih i 10.000 gradskih i međugradskih transporata.

BRZO I EFIKASNO

Naše lekarske ekipe, opremljene najnovijom medicinskom opremom, su na vašoj adresi u najkraćem mogućem roku i osiguravaju da pacijent sigurno i udobno stigne do odredišta.

24 SATA NA USLUZI

Dostupni smo vam 24h/7 dana u nedelji i možete nas kontaktirati putem telefona, email-a, SMS-a, WhatsApp-a, Viber-a.

O NAMA

ANLAVE poliklinika je regionalni lider u međunarodnom transportu pacijeneta. Transportovali smo pacijente na 6 kontinenata i u preko 120 zemalja.

USLUGE

Pored međunarodnih drumskih i avio tranporata, naši uigrani medicinski timovi već više od tri decenije nalaze se i na sportskim igralištima, koncertima i raznim drugim manifestacijama.

TRANSPORT NEPOKRETNIH PACIJENATA

Naše višedecenijsko iskustvo u transportu pacijenata pomaže nam da prevoz nepokretnih pacijenata iz „kreveta u krevet” prođe brzo, efikasno i sigurno.

MEĐUNARODNI TRANSPORT PACIJENATA

Ekipe poliklinike ANLAVE, opremljene svom neophodnom opremom za transport i najtežih bolesnika, sanitetskim vozilima marke Mercedes Sprinter, u svakom mometu su spremne da krenu na bilo koju destinaciju na kojoj se pacijent nalazi.

AVIONSKI PREVOZ PACIJENETA/PRATNJA

Do sada smo obavili preko 300 avionskih transporata, na 6 kontinenata. Naši medicinski timovi transportovali su pacijente na najudaljenija mesta (Australija, Brazil, Sibir, Indija...).

KUĆNE POSETE

Ukoliko ste sprečeni da nas posetite – mi dolazimo u Vaš dom!

PREVOZ PACIJENATA PO GRADU​ I SRBIJI

Poliklinika Anlave obezbeđuje medicinski stručan, konforan, kvalitetan i udoban prevoz pacijenta kako na području Beograda, tako i šire, savremenim sanitetskim vozilima marke Mercedes po pristupačnim cenama.

MEDICINSKO OBEZBEĐENJE​

Medicinske ekipe poliklinike Anlave osposobljene su za zdravstveno obezbeđenje sportskih, kulturnih i drugih manifestacija sa velikim brojem učesnika.​

GALERIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

Naše ekipe čine: doktori specijalisti, anesteziolog, viši medicinski tehničari, anestetičari i vozači sa velikim iskustvom i lideri iz svojih oblasti. Svi saniteti su opremljeni kompletnom mobilnom medicinskom opremom za transport teških pacijenata

Copyrights 2023 - Anlave.rs . All Rights Reserved